ראש השנה והמימד החמישי

אנחנו שש אלוהויות

רטט של מימד חמישי הוא רטט "מסוכן" למדי מכיון שהוא מאפשר להרבה תודעות להגיע למה שאנו מלמדים ומכוונים אליו. נקודת האיסוף, נקודת המרכז, נקודה שממנה נראה הכל כ"עכשיו" אחד ארוך, מתממש, מתגמש, נע וחוזר, יוצר ומתהווה אך לעולם מצוי הוא על אותה נקודה.

ברטט של מימד חמישי לא מתקיימת הפרדות שבין ראיה של מעלה לראיה של מטה, והקצוות והפרפריה כבר עשו דרכם אל המרכז, כך שהנקודה המרכזית הווה את עצמה ,תוך שהיא לוחצת ידיים בין כל החוליות ואין יותר "משלוחי חוץ" מול משלוחי פנים.

התחושה של השתייכות וההצטרפות וכתוצאה מזה גם האחריות והאחדותיות נגזרות מן המרכז כלפי עצמו ולא כלפי חוץ.

הדבר יבוא לידי ביטוי, ראשית ,בתפישה הפנימית של בני האדם את השתיכותם למסגרות חיצוניות, בהמשך יבוא הדבר לידי ביטוי בכך שהמסגרות החיצוניות עצמן תפעלנה מתוך פרדיגמה שכזו, ובסיכומו של דבר יותר אנשים יחוו את אותו רטט שבאמצעותו תעבירו דרך "מנהרת זמן" את אותן ישויות ומכניזמים שונים, שמגיעים לפלנטה שלכם.

חלקם כבר מצויים פה ואתם עוד לא רואים אותם וחלקם ממתינים שתהיה התמרה יותר רצינית כדי שהמשפך התודעתי יוכל להכיל את ההווי ,התרבות, המסורת, הידע של מה שהישויות הללו מבקשות להביא אליכם.

ממש מדע בדיוני…

אולם רטט זה יכול להיות מסוכן, מכיוון שיש לו כוח נפץ. כמה שיותר עצמה נמצאת בנקודה מרכזית אחת, כך היא צוברת יותר כוח. יתרה מזאת: זה לא הכוח הרגיל שאפשר לנגידים כאלו ואחרים למלוך, לשלוט ולרכז כוחות. זה כוח נפץ אדיר כי הוא יוצר קונצנזוס הרבה יותר חזק מבעבר.

השוליים שמתכנסים למרכז מכוחו של רטט זה הם בעלי תחושה חזקה ועצומה של אמונה ושותפות בשליחות משותפת אמיתית (להבדיל מרפיון, חוסר אונים במסווה שלאמונה )  וקשה מאוד להזיז אותו.  (לדוגמא נפתלי בנט שהצליח להעביר חוקה מפלגתית שמעניקה לו סמכויות חסרות תקדים- ליאורה).

הרבה שואלים אותנו על ארגון דעאש- הוא מורכב מאנשים שבחוויה האנושית הבסיסית שלהם הם שייכים לפריפריה, לשולי סביבתם.  אנשים עם חוויה של עזובה פנימית והזנחה. הם לרוב חסרים תחושת השתייכות. ההצטרפות לכוח הרסני שכזה מאפשר להם התכנסות, הם הופכים מרכזיים ובאופן פרדוכסאלי מונעים על ידי אמונה כי בכוח הזרוע יביאו לשלטון הרוח "האמיתית", לשיוויון ולרווחה עולמית.

במיטבו- רטט מימד חמישי הוא רטט של ידיעה אינטואיטיבית, שכאשר היא מתקיימת, האדם יודע מה נכון לו בכל תחום חיים, כך שמתקיימת הטמעה נכונה של מציאות החיים. רטט זה מביא לדיוק ומאפשר לכם לעשות סלקציה ולהוציא מחייכם "רעש" מיותר כמו אנשים שהקשר עימם אינו מיטיב עמכם, או תכניות שמאמצות אתכם יתר על המידה בעולם החושי, ולא מאפשרות לרוח לפעול במרחב הגבוה ביותר שאפשרי לה.

כאילו נוצרת מנהרה בתוככם ובה מגיע הידע הנדרש לכם ,בזרימה איטית מתמשכת. נוצרת מנהרה שניתן לעלות ולרדת בה, כשבן האדם הווה עצמו כממשות רבת חושים אינטואיטיביים ובו זמנית גם כישות אנושית בעלת גוף פיזי, שיודעת לתרגם את העליה במעלה התודעה לחיים האנושיים.

 אל הנקודה הזו אתם צועדים, והיא הנקודה ממנה נראה כאילו כבר הכל התרחש.

הרבה שורשים בכם נעקרים כעת ועד שאתם מוצאים דרך להסתנכרן עם המציאות החדשה, עד אז אתם במעבר.

לא נעים להמתין בתחנת הרכבת עם מעיל תלוי על יד, כרטיס, והמזוודות מונחות. לא נעים להיות בהמתנה. לא נעים לראות את העוברים ושבים, כל אחד כאילו יודע לאן הוא הולך...

ואתם מביטים בשעון הגדול. הפסדתם את הרכבת? או לא? האם יש עוד רכבות מגיעות?  האם מקומכם שמור? ומהו היעד הבא?

דעו לכם שהמאמץ הגדול ביותר שלכם צריך להיות: שימת הלב לאיזה מבנים בחייכם מתפרקים ואיך אתם מרכיבים מחדש. זו שאלת המפתח שלכם .

שלוש עצות פרקטיות שיכולות לרפד את הימים עד ראש השנה החדש שלכם:

בלו כמה שאתם יכולים בתוך מים. חלק אדיר מימדים, אגור ואצור בתוך רטט הימים והאוקיינוסים ראשית דבר, ורק לאחר מכן האגמים של המים המתוקים, הנהרות של המים הזורמים, הנחלים, ואפילו האפיקים הקטנים ביותר.

המים נושאי רטט שהוא מרפא מכיוון שהם אוצרים בתוכם מכניזמים של הגנה על הפלנטה, וכאשר אתם נמצאים בשלב האנרגטי המבקש, המתלמד, המתחבט הזה, למים יש מה לתת לכם. משהו שאתם לא יכולים לראות או לחוש אותו, אבל אתם תצאו אחרי שהיה במים מרגישים טוב יותר. גם אלו מכם שאינם יודעים לשחות מוזמנים לשכשך במים.

תכנסו למים ותלכו. תנו למים להגיע עד צוואר.  הרשו למים לעטוף אתכם בכוחות הנוספים שיש לנו כאן על פני היקום שכן מים ניקוו עוד לפני שנוצרתם אתם.

2  הוציאו מן התפריט שלכם חלבונים שהם קשים לעיכול. חלבון העוף ובשר הבקר,  יש להוציא אותו מן התפריט עד לתחילתה של שנה חדשה. העדיפו חלבונים פשוטים לעיכול, דגים יפים לבריאות.

חלבון מורכב מדגנים וקטניות, ביצים לא מטוגנות, לא להשתמש ביותר מדי שמנים ואפילו גם לא ביותר מדי תבלינים, מזון פשוט, פשוט, פשוט. אתם לא יכולים כרגע להתמודד עם יצירת החלבון החדש בתוככם ועם עיכול חלבון של חי אחר שהגיע אליכם מבחוץ.

3—כאשר תתקרבו לראש השנה, תקפידו להסב לשולחן עם אהובים ואוהבים. רגש האותנטיות חובק בתוכו פשטות אלוהית, שמסכימה לטעות, ומסכימה לחמלה עצמית,  וזה מה שנדרש.

אם עם ישראל יסב לשולחן כשהוא מביט ימינה, שמאלה, ורואה אנשים שאהובים עליו ושאוהבים אותו, אתם תקדמו עשרת מונים את היכולת שלכם להניע את עצמכם קדימה, וזו תהיה חוויה שתיצרב בכם ויהיה לה מקום של קדושה.