המציאות אינה סובלת יותר אשליות של מראית העין

אנחנו שש אלוהויות

 הימים ימים של החלפות; כדור הארץ משייט לו בבטחה אל ספירה אחרת, לא בלי שזקוק הוא למנה קצובה של דחיפות אנרגטיות מבפנים ומחוץ, כדי לעשות את המעבר, שיאפשר לכם לרטוט כולכם ברטט עדין אחד.  כמו להעלות "חצי אוקטבה" מעל הרגישות התדרית האפשרית והמותרת שלכם.

 למה הכוונה ברגישות מותרת?

כל פלנטה מפיקה רטטים, שהולמים את הספירה בה היא מצויה, הדבר מצוי בהלימה עם קשרים חיצוניים, והכל מסתנכרן לכלל מוזיקה מעניינת, שנשמעת לגמרי אחרת לאוזניים שלכם ביחס למקצבים המוכרים לכם.

 התווים כאילו מצטרפים זה לזה בחלקי טונים עדינים, כדי ליצור בליל הרמוני, שאוזניכם האנושית אינה יכולה להאזין לו, ואנו כן.

 אתם עולים בחלקי המעלה, לא יותר מזה. לאחר שעברה עליכם תקופת שהייה, התלבטות, תקופה בה היה צורך לייצר חום מבפנים, שישמש כקטליזטור להניע אתכם הלאה.  אתם עשויים להרגיש כעת זעם, כעס ורצון עז לשנות…

תרגישו חוסר יכולת לשאת יותר את חוסר האונים,  תחושו חוסר רצון להמשיך ולהכיל מציאות (אנשים, מהלכים, רעיונות)  שעד לא מזמן היו לחם חוקכם. המציאות אינה סובלת יותר הדמיות, הסוואות או אשליות של מראית העין.

 המציאות מבקשת לחשוף את עצמה בכל רגע נתון, וכשהדבר אינו מסתייע אנשים משלמים מחירים.

חשיפה זאת מעלה את רטט הפלנטה שלכם באותו רגע מתוך המעלה הנדרשת, וככל שתחשפו יותר, בין אם רגשות, מחשבות או כוונות, ככל שתהיו יותר פשוטים, ברורים ושקופים, צלולים עם עולמכם הפנימי ביחס לעצמכם ולאחרים, כך ייטב לכולכם.

 מצאו לכם ידיד נפש ושתפו אותו באופן קבוע במה שמתרחש בחייכם. או קחו לכם מחברת, והפכו אותה למחברת הלב שלכם, לצל של עצמכם ולמראה שלכם, ותכתבו ללא כחל ושרק…אבל עשו לכם מנהג קבוע: בכל יום גלו לעצמכם משהו חדש על עצמכם.

 "המשהו החדש" הזה אינו בהכרח משהו שאינכם יודעים אותו באופן אינטלקטואלי, הוא יכול להיות משהו שאתם אוהבים להסוות ולהסתיר, להתעלם ממנו, לא לתת לו ביטוי משום אי הנוחות שהוא מביא לחייכם.

 מצאו לכם בכל בוקר את השתיל הסמוי שמבקש לפרוץ מתוך אדמתכם, וללא פחד תנו לו ביטוי.  אם אתם נועזים יותר, שתפו את חבר הנפש שלכם במה שנבט במהלכו של יום.  אנו מבטיחים לכם, שיהיו אין ספור סודות פנימיים שמבקשים חשיפה.

הדבר יכול להיות אירוע שאיכם אוהבים לחשוב עליו או להרגיש אותו מחדש.. מערכת יחסים סמויה שקבורה בארונכם…

צאו וחשפו את השלדים בארונכם בלי פחד, מכיון שהפחד בימים אלו ניזון מן השלדים שלכם.  אווררו אותם, כדי לתמוך בתהליך האוניברסלי שהכדור שלכם עובר במהלכו מספירה לספירה.

 מה שאנו רואים ביקום הוא איך הצבע שהפלנטה משחררת, כחלק מן ההילה שלה, משתנה ומתחזק ככל שאתם עושים את דרככם ממעלה למעלה, ומספירה לספירה.

 היו ימים שבהם נאלצתם להשתמש בכעס, על צורותיו השונות, כדי ליצור את החום הפנימי ואת התנועה. אנו מבינים יחד אתכם, שאתם עדיין לא יודעים למצות את השימוש בתודעה שלכם ככלי עבודה פעיל. הרבה מאוכלוסיית העולם אינה יודעת עדיין איך להשתמש במוח, בגליו בתדריו, ובתודעה הרחבה ככלי עבודה.

איך אפשר להשפיע ולברוא את המציאות (במסגרת קווים מסוימים) באמצעות התודעה?  לכן אתם עדיין פועלים יותר במציאות החיצונית ויוצרים את השינויים כמו שהפסל מפסל בחומר פיזי.  לרוב אתם מפסלים את המציאות באמצעות שינוים פיזיים, כיוון שאתם עדיין חיים בפלנטה פיזית.

לטובת השינויים שאתם עורכים, לטובת מגמות מפותחות יותר, שקוראות לכם ביקום, טוב תעשו אם תלמדו להשתמש בתודעה ככלי עבודה יומיומי, שמיש וזמין לכל אחד ולכל עניין.

לא רק זמין ושמיש, הוא הכלי,  הוא אישי, פרטי, "חינמי" ויעיל.  השימוש בתודעה הוא הדבר הבא. זהו המעבר מן החוץ אל הפנים, ההכרה בחיבור ליקום, שמתקיים בתוכי תודעתכם ובאמצעות המוח המופלא שלכם, ובריאתה של פלנטה חדשה, שתחילתה במעבר מן הפיזי אל האל חושי.

תיווצר אווריריות מופלאה, שתאפשר את ריחופה של הרוח בשלמותה באופנים חדשים, משכובשת היא צעד אחר צעד את ריווח פרודות החומר.

אתם כותבים לי על מייזמים משותפים לנו ולפלשתינאים בימים של "ראמדן" משותף

https://www.facebook.com/events/1436279683313129/